Osteotherapie is een nieuwe en revolutionaire behandel vorm ontwikkeld door osteopaat en fysiotherapeut Wesley van der Vliet en Osteopaat en Oefentherapeut Ruben den Hartog.

Het is een combinatie van osteopathie, fysieke training en leefstijl verbetering. Deze unieke behandelvorm is speciaal ontworpen om chronische en terugkerende klachten te kunnen behandelen.

Om voor de beste resultaten te gaan bieden wij Osteotherapie aan in de vorm van een 5 maanden traject. Hierbij wordt er totaal twaalf keer behandeld/getraind. Door het wat langer de tijd te geven is het mogelijk om pijnvrij te worden en vervolgens een buffer op te bouwen. Deze buffer voorkomt dat de pijn weer snel terug komt.

Praktisch gezien zal je de gedeelte van de behandeling manueel worden behandeld om je lichaam goed te ontspannen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van osteopathische technieken, waardoor dit perfect aansluit op een osteopathie behandeling.

Het tweede gedeelte van de behandeling zal bestaan uit (kracht) training. Deze training gebeurt in de behandelruimte en is geheel afgestemd op uw niveau. De zwakke schakels in het lichaam zullen worden versterkt of ontspannen waardoor het weer mogelijk word om pijnvrij te bewegen.