Tarieven en vergoeding

€95,-

Osteopathie (45 min)

N

Voor mensen die snel van hun chronische (pijn)klachten af willen

N

Ook voor klachten waar je bij de Fysio niet van af komt

* 30 minuten voor €75,-

Osteopathie wordt gegeven door
Ruben den Hartog

€45,-

Neuromusculaire therapie (30 min)

N

Direct pijnverlichting

N

Creëer voor een sterker lichaam waardoor de klacht niet terug komt

* 15 minuten voor €22,50
* 45 minuten voor €67,50

Neuromusculaire therapie wordt gegeven door Leroy Venrooij

Gratis

Pijncheck

N

Voor wanneer je twijfelt wat je moet doen

N

Kort gesprek waarin we samen kijken wat de opties zijn.

N

Eerlijk advies

Small group therapeutische krachttraining

€119,50

10 rittenkaart

€299,50

30 rittenkaart

*Bovenstaande kosten komen in aanmerking voor vergoeding via alternatieve zorg. De praktijk is lid van de Nederlandse Federatie Osteopathie (NOF) en de Beroepsvereniging NMTN.

Leest u alstublieft voor aanvang van de eerste zitting de pagina praktische informatie waaraan elke cliënt en bezoeker zich automatisch conformeert.

Jan-Willem
“Na jaren aanmodderen door een achillespees blessure kan ik nu eindelijk weer mijn vertrouwde rondje lopen. Een aanpassingen aan mijn loopstijl, een andere manier van ademhalen en 2 behandelingen waren genoeg om geen last meer te hebben van mijn achilles.”
Wilma
“Super die runnersscreening! ​Ondanks de pijn aan mijn knie en bovenbeen die ik al vanaf jongs af aan heb is het gelukt om mijn eerste 7 km pijnvrij te lopen.”
Marjon Pijl
“Ik WAS een hardloper die steeds blessures opliep, totdat jij mij terugfloot, mijn ogen opende, mijn blessure van dat moment aanpakte, mij handvatten gaf om gezonder te lopen. Sindsdien geen blessures meer gehad en nog veel meer genieten van het hardlopen! Jij bent echt mijn held 👍🏼👍🏼👍🏼”
Dick Vink
“Ik ben bij Ruben geweest voor de uitgebreide Runners Screening, en dat is goed bevallen. Hij heeft veel kennis en de adviezen die hij mij heeft gegeven heb ik opgevolgd bij het hardlopen. Het gevolg is dat ik veel beter ben gaan lopen en geen last meer heb van telkens een blessure. Ik adviseer elke hardloper een keer zo’n onderzoek te doen!”

Klaar om een verandering te maken?