De online Runners Screening

Kosten online Runnersscreening: €69,-

 

 

 

Hardloop techniek video analyse

Onbeperkt toegang tot online programma met daarin testen die je zelf kan uitvoeren. (Video’s met uitleg)

 Uitgebreide vragenlijst op gebied van training, voeding etc.

Online consult met Osteopaat waarin resultaten van testen gebruikt om tot een behandelplan te komen

Na de online Runners Screening

 Weet je wat de oorzaak is van je blessure en hoe je dit kunt oplossen

 Kan je weer pijnvrij hardlopen (na uitvoering van het behandelplan)

 Blijf je toegang houden tot de online screening

Bekijk het programma alvast hier

Wat zeggen eerdere hardlopers die door mij zijn geholpen?

Na jaren aanmodderen door een achillespees blessure kan ik nu eindelijk weer mijn vertrouwde rondje lopen.
Een aanpassingen aan mijn loopstijl, een andere manier van ademhalen en 2 behandelingen waren genoeg om geen last meer te hebben van mijn achillespees.

Jan Willem Bottler

Ik ben bij Ruben geweest voor de uitgebreide Runners Screening, en dat is goed bevallen. Hij heeft veel kennis en de adviezen die hij mij heeft gegeven heb ik opgevolgd bij het hardlopen. Het gevolg is dat ik veel beter ben gaan lopen en geen last meer heb van telkens een blessure. Ik adviseer elke hardloper een keer zo’n onderzoek te doen!

Dick Vink

Het advies van Ruben is verhelderend. Qua looptechniek waren er voor mij weinig op en aanmerkingen. Daarentegen is er bij mij nog veel winst te behalen voor mijn kuiten (kracht). Ook kan ik dankzij wat kleine aanpassingen, meer profijt uit mijn slaap halen. Als laatste adviseerde Ruben om ook eens naar het mentale aspect te kijken. Doordat ik mezelf soms dusdanig ‘gek’ maak voor een wedstrijd, zit ik mezelf soms in de weg. Hier valt dus nog winst te behalen.
Het mooie aan het rapport is dat het allemaal aanpassingen zijn die je simpel kunt doorvoeren in je bestaande aanpak. Daarnaast heeft Ruben een hele positieve mindset die heel aanstekelijk werkt.

Stefan Kappert

Ik WAS een hardloper die steeds blessures opliep, totdat jij mij terugfloot, mijn ogen opende, mijn blessure van dat moment aanpakte, mij handvatten gaf om gezonder te lopen.
Sindsdien geen blessures meer gehad en nog veel meer genieten van het hardlopen! Jij bent echt mijn held 👍🏼👍🏼👍🏼

Marjon Pijl