Het RUGPIJNVRIJ traject

Leven zonder (chronische) rugklachten?

Speciaal voor mensen met (chronische of langdurige) rugklachten die worden beperkt in hun leven door pijn in hun rug. Ook voor mensen die overal al zijn geweest.

NIEUW EN UNIEK

In dit unieke traject wordt neuromusculaire therapie gecombineerd met osteopathie en training. Hierdoor wordt de echte oorzaak van de pijn aangepakt.

GEMAKKELIJK

Doordat je elke week behandeld wordt en in een kleine groep traint blijf je gemotiveerd om je lijf sterker en pijnvrij te maken

BEWEZEN METHODE

Wij gebruiken enkel de meest effectieve en wetenschappelijk onderbouwde technieken die jou gaan helpen bij het pijnvrij worden.

Herken jij dit?

 • Je kan je leven niet leven zoals je wilt door rugpijn?
 • Rugpijn die telkens terugkomt
 • Niet normaal kunnen werken door rugpijn.
 • Frustratie doordat je niet kan wat je wilt doen?
 • Het zat bent om afhankelijk te zijn van je therapeut?

Zou je willen dat:

 • Je lekker pijnvrij met je vrienden en familie op stap kunt
 • Je gewoon weer pijnvrij kan bukken, zitten of kan lopen
 • Je lichaam sterker is en meer aan kan
 • Je weet welke oefeningen helpen bij jouw klachten

Waarom bieden we dit traject aan?

Wij geloven dat we met ons unieke traject heel veel mensen van hun rugklachten kunnen afhelpen. Wij zien dat quick fixes meestal niet de oplossing zijn bij chronische klachten. Langdurig investeren in je lichaam geeft daarentegen resultaten die je van tevoren vaak niet kan voorstellen.

Hoe ziet het traject eruit?

We gaan 12 weken intensief aan de slag, waarbij je elke week twee contact momenten hebt.

De investering

De investering van het traject zijn: 600 euro, maar omdat we nog bezig zijn met een PILOT bieden we dit nu aan voor 525 euro.

In sommige gevallen kan jouw aanvullende verzekering dit gedeeltelijk vergoeden.

Heb je vragen?

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Wanneer je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je jezelf aanmelden door een osteopathie consult in te plannen bij Ruben. Ruben doet eerst zijn onderzoek en geeft een diagnose met een plan. Samen maken we vervolgens een inschatting of het rugpijnvrij traject iets is wat voor jouw klacht het beste is.

Let op: het consult osteopathie valt buiten het investeringsbedrag. Ben je al een keer onder behandeling geweest bij Ruben? Dan kan je direct instromen in het rugpijnvrij traject. Je boekt dan bij Leroy een neuromusculaire therapie consult in.

Hoe ziet het traject er precies uit?

Om de beste resultaten te boeken kiezen we ervoor om u elke week te behandelen. Daarnaast doet u elke week mee met de smallgroup training en doet u thuis 1-2x per week uw oefeningen.

Totaal komen we op het volgende:

 • 1x Intake, onderzoek en behandeling
 • 5x Neuromusculaire behandeling lang
 • 6x Neuromusculaire behandeling kort
 • 10x Small group therapeutische krachttraining
 • 12x zelfstandige thuis training
Waarom is dit een pilot?

Dit traject bieden we nog maar een korte tijd aan. We zijn nog bezig om feedback te verzamelen om het nog beter te krijgen. Dit is de reden waarom we 100 euro korting geven.

Ik heb al oefeningen gedaan van de fysio, heeft dit traject meer waarde?

Waarschijnlijk wel, de oefeningen die wij geven zijn zowel gericht op het verbeteren van de belastbaarheid als op het verbeteren van de (centraal) neurologische processen. Daarnaast zetten wij in op krachttraining ipv rek of mobiliteits oefeningen.

Ik ben al onder behandeling bij een osteopaat, heeft dit traject meerwaarde?

Jazeker, wij hebben dit traject juist zo ontworpen dat de 2 soorten therapieën elkaar versterken.

Ik hou niet van oefeningen doen, is dit traject wat voor mij?

In het rugpijnvrij traject ga je veel moeten trainen, we makkelijk dit echter wel zo gemakkelijk mogelijk. Zo train je onder andere onder begeleiding van je therapeut en geven we enkel de oefeningen die strikt noodzakelijk zijn. Geen onnodig langen oefensessies dus.

Klaar om een verandering te maken?