Maak hieronder direct online een afspraak voor de gratis Pijncheck

Gratis PijnCheck

Twijfel je nog of Osteopathie iets voor jou is?

Osteopathie Dodewaard bied een gratis pijncheck aan waarin ik na een kort onderzoek een inschatting kan maken of ik iets voor kan je betekenen. De PijnCheck duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend.

Ervaringen

Ik WAS een hardloper die steeds blessures opliep, totdat jij mij terugfloot, mijn ogen opende, mijn blessure van dat moment aanpakte, mij handvatten gaf om gezonder te lopen.
Sindsdien geen blessures meer gehad en nog veel meer genieten van het hardlopen! Jij bent echt mijn held ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Marjon Pijl

Ik kwam bij Ruben terecht met kuitproblemen. Hij kijkt verder dan de plek waar het pijn doet, hij kijkt naar het totaalplaatje en pakt daarmee de oorzaak aan. Daarnaast heeft hij mij geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam en mentaal om te gaan met een blessure.

Anita Meeringa

Bij Ruben geweest ivm pijnklachten van verklevingen nav meerdere buikoperaties.
Hij weet precies de ” vinger op de zere plek te leggen”ย  heeft goed geholpen๐Ÿ‘

Judith Gerritsen

Al vanaf mijn achttiende heb ik hoofdpijnklachten in zowel mijn voorhoofd als in mijn nek. Na talloze behandelingen bij verschillende fysio’s en manueel therapeuten ben ik bij Ruben terecht gekomen. Na zoveel therapeuten te hebben gezien was ik in het begin nog skepitsch. Na 3 osteopathie behandelingen moet ik echter toegeven dat ik nu echt pijnvrij ben. Het voelt heerlijk:-)

Marinus Simons

Volg ons op social media,

Wij plaatsen namelijk regelmatig informatieve posts en video’s!